26 Ekim 2011 Çarşamba

SesliBakire Sesli Chat

Serbest kızların sohbet ettiği sesliserbest sitesi sesli sohbetin serbestçe sohbet ve kameralı görüntülü chat sitesidir.
Sanal ortamda siber ortam ve alemlerde bir çok sesli sohbet sitesi serbest odası açarak görüntülü sesliserbest +18 sohbet imkanı sunmaktadir.
Çoğu sitelerin artık +18 içerikli serbest sohbet odalarına ilgi duymakta ve yakından ilgilenmektedirler.
Seslidünya ve bir çok site full seviyeli hizmet vermektedir. Fakat son zamanlarda sesli dunya kullanıcı kitlesi düştüğünden ve artık googleda reklam verdiğinden dolayı +18 sesliserbest odalar açabilir diye söyleniyor.
Sesliduy sitesi sanalda binlerce görevli süpermaster ve agent ekleyerek kullanıcı kitlesini artırmaya çalışsada o sitenin sonunun olmadığını görevli ekleyerek fazla bir yere gitmeyeceğini ve o sitenin sonunun ne hallere geleceğiniz ne tür sonuçlar vereceğini Sesliduy.com site sahibide bilmektedir.
Seslidunya ile yarışmaya çalışan bu sitenin sonuclarını bekliyor ve sesli dunya sitesine başarılar diliyoruz bakalım seslidünyası nereye kadar gidecek ve nerede son bulacaktir ve bu sonuç merakla beklenmektedir.
Verenverene bundan 5 sene önce 18 içerikli siteler arasınada buldu kendini adım adım ilerlemeye çalışan ve bir yerlere gelmek için gayretler göstersede sorunlar bir türlü yakasını bırakmadı. Seslibakire +18 sitesi olarak hizmet verirken domaini googlede sandboxa sokarak cezalı duruma düşmüş olan siteler arasına girmişti.
SesliBakire uzun süre aradan sonra net uzantılı domaini googleda banlanarak sanal ortamda yeni isimle yani verenverene sitesi olarak hizmet vermeye başladı sürekli isim değişikliliği yapan bu site suan jojuk ve verenverene.com olarak hizmetini sürdürmektedir.
Esesli siteside esunus panelden ayrılarak yoluna devam etmektedir. Sanaldan ve sesli site gündeminden haberler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder