19 Ekim 2011 Çarşamba

24 Asker Şehit haberi 19 ekim çukurca

Hakkari Çukurca 24 şehit haberi...
Hakkari'nin Çukurca İlçesi Kekliktepe bölgesinde bulunan askeri birliğe yapılan ve 24 askerin şehit olduğu saldırının ardından, Başbakanlıkta terör zirvesi toplandı.

Hakkari'nin Yüksekova ve Çukurca ilçelerindeki saldırılarda 24 askerimizin şehit olması nedeniyle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kazakistan ziyaretini iptal etti. Çukurca çatışması 24 şehit

Kazakistan ziyaretini iptal eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Bekir Kalyoncu saldırıyı değerlendirmek üzere bir araya geldi.

Bu arada Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile MİT Müsteşarı Hakan Fidan da başbakanlığa geldi.

DAVUTOĞLU, PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ ANKARA'YA DÖNÜYOR

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Hakkari Çukurca ve Yüksekova ilçelerinde teröristlerin saldırısında çok sayıda şehit haberleri üzerine, Konya'daki bütün programlarını iptal etti. Bakan Davutoğlu, Ankara'ya dönüyor.

Konya'da bazı açılışlara katılması planlanan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, şehit haberleri üzerine tüm programlarını iptal ederek Ankara'ya dönüşe geçti.

MALİYE BAKANI ŞİMŞEK, HAKKARİ'DEKİ SALDIRI NEDENİYLE ABD PROGRAMINI İPTAL ETTİ

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in, Hakkari Çukurca'daki terörist saldırıların ardından ABD programını iptal ettiği bildirildi. 24 Şehit hakkari çukurca

Maliye Bakanlığından yapılan açıklamaya göre, Şimşek, ''Hakkari Çukurca'da yaşanan acı olayın ardından'' bugün gideceği ABD programını iptal etti.

Bakan Şimşek, çeşitli temaslarda bulunmak ve İş Yatırım'ın düzenleyeceği ''Türkiye Yatırımcı Konferansı'' ile Dış Ekonomik İlişkiler Kurulunun, Türk-Amerikan İş Konseyi ve American Turkish Society işbirliğiyle, Goldman Sachs ev sahipliğinde düzenleyeceği ''Türkiye Yatırım Konferansı''na katılmak için New York'a gidecekti.

AA

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder